Макс Eлектро

Ваш доверен партньор в проектирането и строителството.

Нашите услуги Свържи се с нас

Енергията се нуждае от контрол Повече за нас

С каквo се занимаваме

Електрически инсталации

Доставка, монтаж и пускане в експлоатация електрооборудване ниско напрежение, електрозадвижвания, електро и сигнални инсталации за производствени предприятия.

Повече

Слаботокови инсталации

Предлагаме професионално проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение, контрол на достъп,пожаро известяване, специализирано озвучаване и оповестяване.

Повече

Цялостно проектиране

Разработка на идейни и работни проекти по части Електро, КИП, Автоматизация, полеви мрежи, PLC/SCADA базирани системи и Технологична част.

Повече

Нашите партньори

Client Client Client Client Client

Кои сме ние

Макс Електро ЕООД e бързо развиваща се компания, която предлага инженерингови услуги и комплексно обслужване - проектиране, доставка, изработване, монтаж и пускане в действие на комплектно електрообзавеждане. Разработка, проектиране и внедряване на системи за автоматизация на производството. Конфигуриране и приложно програмиране на PLC и SCADA системи. Тестове и пускане в експлоатация. Обучение, поддръжка и ъпгрейд на системите. Основната дейност на фирмата е насочена в доставка, изграждане и проектиране на силнотокови, слаботокови инсталации и КИПиА. Макс Електро ЕООД предлага на своите клиенти един завършен “продукт” в областта на електро услугите на пречиствателни станции за химически и биологично замърсени води, административни сгради, офис помещения, хотелски комплекси, болници, спортни съоръжения, жилищни комплекси и други.

Повече за нас